Cégünk fő profilja: Külső nyílászárók gyártása egyedi méretre fából EUROTHERM szabvány szerint.

 

A nyílászárókat hossztoldott, háromrétegű borovi fenyőből, illetve egyedi igény szerint toldásmentes borovi fenyőből, lucfenyőből, vörösfenyőből és meranti fából gyártjuk 68mm ,78mm illetve 88 mm profil vastagságban.

 

Nyílászáróinkat Roto vasalattal szereljük.

 

A felületkezeléssel kapcsolatban Sikkens lazúrrendszerből lehet választani színminta alapján. A festék kiváló minőségű és tartós felületet biztosít.

 

Bejárati ajtók bevilágító felülete választható üvegezéssel készülnek. A tömör betétes mezők olyan szendvicsszerkezettel készülnek, ahol két réteg fapanel között egy réteg hőszigetelő betét található.

 

Cégünk törekszik arra, hogy mindig teljes körűen kiszolgálja megrendelőit. Ennek érdekében évről-évre fejlesztjük gépparkunkat és munkatársaink szaktudását, mai igényeknek megfelelően. Folyamatosan ellenőrzött, magas színvonalú ajtókat és ablakokat gyártunk.

 

Nyílászáróink ÉMI minősítéssel rendelkeznek.

 

Termékeink:

  • Ablakok
  • Fix ablakok
  • Erkélyajtók
  • Emelő – toló erkélyajtók
  • Bukó – toló erkélyajtók
  • Bejárati ajtók
  • Beltéri ajtók
  • Kilincsek
  • Típuslécek

 

Néhány érv a fa nyílászárók mellett

 

A fa nyílászárók napjainkban újra teret hódítanak, meleg, otthonos légkört nyújtva megjelenésükkel. Az alapanyagot a folyton újratermelődő energiaforrások, az ipari erdők biztosítják, szemben a műanyag nyílászárók alapanyagaival (kősó, kőolaj) melyek véges energiaforrások.

 

A fa nyílászárók gyártása lehetővé teszi az egyedi méretű nyílászárók készítését. A fanyílászáró gyártás túlmutat a megszokott formavilágon: bármilyen különleges alakú nyílászáró elkészíthető.

 

A fa nyílászárók hőtágulása a műanyag nyílászárókkal szemben elenyésző. Beépítésük, mivel helyszíni felmérés alapján készülnek, egyszerű.

 

A fa nyílászárók öregedése fizikai folyamat, mely felületkezeléssel időben helyrehozható, míg a műanyag nyílászárók öregedése kémiai folyamat és nem megállítható.

 

A fa nyílászárók élettartama közismerten igen hosszú, megfelelő karbantartással kb. 50 év, míg a műanyag nyílászárókról ilyen adat nem áll rendelkezésre.

 

A tűzbiztonsági tényezők is a faanyag mellett szólnak, égés során szilárdságát megtartja, míg a műanyag hőre lágyul, és mérgező gázok szabadulnak fel.

 

Az esetleges sérülések javítása fa nyílászáróknál könnyen lehetséges, műanyag nyílászáróknál nem.

 

A fa nyílászárók felületkezelésénél a színválaszték végtelen és az átfesthetőségre is van lehetőség .

 

Teniszpálya bérlés, teniszoktatás.

Tovább a részletekért